Kako da se iznajmljivači prilagode digitalizaciji?

apartman za iznajmljivanje

Kako da se iznajmljivači prilagode digitalizaciji?

Turizam u Hrvatskoj svake godine bilježi sve veći rast, a samim time i privatnih iznajmljivača je svakim danom sve više. Koliko god da je potražnja za smještajem velika, iznajmljivači moraju ići u korak sa trendovima ukoliko žele opstati. Digitalizacija u turizmu je proces koji i dalje traje, a vlasnici privatnih smještaja se prilagođavaju sukladno svojim znanjima i sposobnostima. Kada je riječ o gostima, koji su većinom stranci – oni žele sve sada i odmah, jer su digitalno daleko napredniji i koriste digitalne alate u svim mogućim situacijama. Kako vas konkurencija ne bi prestigla, a gosti napustili – budite u skladu s trendovima. U nastavku teksta pročitajte, usvojite i podijelite važne smjernice o tome kako da se iznajmljivači prilagode digitalizaciji.

Prezentirajte svoj smještaj online

Web stranica je u današnje vrijeme neizostavan dio online poslovanja bilo koje vrste, a naročito kada se radi o najmu turističkog smještaja.Svakoj odluci o rezervaciji smještaja prethodi internetsko pretraživanje i razgledavanje. Ukoliko nemate web stranicu koja ima kvalitetan sadržaj, sve informacije o smještaju i fotografije koje će privući potencijalnog gosta – vi kao da ne postojite. Potrudite se da istaknete pozitivne recenzije na svojoj web stranici, jer mogu donijeti presudnu odluku o rezervaciji vašeg smještaja. O dodatnim savjetima kako da vaš smještaj bude najbolje ocijenjen možete pročitati ovdje.

Isto vrijedi i  ukoliko svoj smještaj oglašavate putem Booking-aili Airbnb-a, kao i društvenih mreža – Instagram-a ili Facebook-a. Kvalitetan sadržaj, istaknute najvažnije informacije i usmjerenost ka svojoj ciljanoj skupine je od izuzetne važnosti.

Budite dostupni gostima za online upite i rezervacije

Kao što smo već naveli, vaši potencijalni gosti nemaju vremena na gubljenje – žele brze i točne informacije. Kako bi im u bilo kojem trenutku bili dostupni za upite, prilagodite komunikaciju koja im najviše odgovara– putem Vibera, WhatsAppa ili društvenih mreža. Svaki gost će osjećati zahvalnost i poštovanje kada spoznaju za vaš trud i uslužnost koji će im olakšati cijeli proces od rezervacije do boravka.

Pružite svojim gostima sve informacije na jednom mjestu

Tijekom boravka u vašem smještaju gosti će zasigurno imati brojne upite oko najboljih restorana, plaža, izleta i sl. Naravno da vi niste robot i ne možete im odmah iz glave ponuditi sve atrakcije u gradu i okolici, a možda nemate ni vremena za kontinuirano istraživanje. Također, gosti imaju ograničen boravak i žele ga iskoristiti na najbolji mogući način – bez stresa i gubljenja vremena na pretraživanje interneta.

Idealno rješenje kako za vas, tako i za vaše goste je aplikacija koja će im ponuditi sve informacije na jednom mjestu – GUIDE for YOU. Vi ćete dobiti pozitivne recenzije, zahvalnost i lojalnost, a vaši gosti ugodan i bezbrižan odmor. Može li bolje od toga?!
Za više informacija o suradnji, kao i samoj aplikaciji “GUIDE for YOU” možete nas kontaktirati putem e-maila: info@guideforyou.info, mob: +385 99 542 1136 ili ispunite našu kontakt formu.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.