Kako da se iznajmljivači prilagode digitalizaciji?

apartman za iznajmljivanje

Kako da se iznajmljivači prilagode digitalizaciji?

Turizam u Hrvatskoj svake godine bilježi sve veći rast, a samim time i privatnih iznajmljivača je svakim danom sve više. Koliko god da je potražnja za smještajem velika, iznajmljivači moraju ići u korak sa trendovima ukoliko žele opstati. Digitalizacija u turizmu je proces koji i dalje traje, a vlasnici privatnih smještaja se prilagođavaju sukladno svojim znanjima i sposobnostima. Kada je riječ o gostima, koji su većinom stranci – oni žele sve sada i odmah, jer su digitalno daleko napredniji i koriste digitalne alate u svim mogućim situacijama. Kako vas konkurencija ne bi prestigla, a gosti napustili – budite u skladu s trendovima. U nastavku teksta pročitajte, usvojite i podijelite važne smjernice o tome kako da se iznajmljivači prilagode digitalizaciji.

Prezentirajte svoj smještaj online

Web stranica je u današnje vrijeme neizostavan dio online poslovanja bilo koje vrste, a naročito kada se radi o najmu turističkog smještaja.Svakoj odluci o rezervaciji smještaja prethodi internetsko pretraživanje i razgledavanje. Ukoliko nemate web stranicu koja ima kvalitetan sadržaj, sve informacije o smještaju i fotografije koje će privući potencijalnog gosta – vi kao da ne postojite. Potrudite se da istaknete pozitivne recenzije na svojoj web stranici, jer mogu donijeti presudnu odluku o rezervaciji vašeg smještaja. O dodatnim savjetima kako da vaš smještaj bude najbolje ocijenjen možete pročitati ovdje.

Isto vrijedi i  ukoliko svoj smještaj oglašavate putem Booking-aili Airbnb-a, kao i društvenih mreža – Instagram-a ili Facebook-a. Kvalitetan sadržaj, istaknute najvažnije informacije i usmjerenost ka svojoj ciljanoj skupine je od izuzetne važnosti.

Budite dostupni gostima za online upite i rezervacije

Kao što smo već naveli, vaši potencijalni gosti nemaju vremena na gubljenje – žele brze i točne informacije. Kako bi im u bilo kojem trenutku bili dostupni za upite, prilagodite komunikaciju koja im najviše odgovara– putem Vibera, WhatsAppa ili društvenih mreža. Svaki gost će osjećati zahvalnost i poštovanje kada spoznaju za vaš trud i uslužnost koji će im olakšati cijeli proces od rezervacije do boravka.

Pružite svojim gostima sve informacije na jednom mjestu

Tijekom boravka u vašem smještaju gosti će zasigurno imati brojne upite oko najboljih restorana, plaža, izleta i sl. Naravno da vi niste robot i ne možete im odmah iz glave ponuditi sve atrakcije u gradu i okolici, a možda nemate ni vremena za kontinuirano istraživanje. Također, gosti imaju ograničen boravak i žele ga iskoristiti na najbolji mogući način – bez stresa i gubljenja vremena na pretraživanje interneta.

Idealno rješenje kako za vas, tako i za vaše goste je aplikacija koja će im ponuditi sve informacije na jednom mjestu – GUIDE for YOU. Vi ćete dobiti pozitivne recenzije, zahvalnost i lojalnost, a vaši gosti ugodan i bezbrižan odmor. Može li bolje od toga?!
Za više informacija o suradnji, kao i samoj aplikaciji “GUIDE for YOU” možete nas kontaktirati putem e-maila: info@guideforyou.info, mob: +385 99 542 1136 ili ispunite našu kontakt formu.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeCheck Our Feed