Uključite svoje posjetitelje u potpuni doživljaj kroz

Audio GUIDE for YOU

Iako još uvijek postoji neizvjesnost oko izlaska iz pandemije COVID-19, vjerujemo da je sada potrebno započeti s izgradnjom postkrizne strategije koja će ubrzati oporavak kulturnog sektora. Audio VODIČ za vas nudi siguran obilazak kulturnih i turističkih znamenitosti. Pruža društvenu distancu i omogućuje posjetiteljima da uživaju.

AUDIO GUIDE for YOU je korisničko sučelje kreirano u skladu s svim potrebama modernog turista, prateći i koristeći trendove inovativnih digitalnih rješenja u turizmu. Korištenje digitalne tehnologije, studijski sniman sadržaj na jednostavan način omogućuje svakom gostu/turistu upoznavanje i približavanje prema atraktivnim umjetničko kulturnom sadržaju, prirodnim znamenitostima i ostalim važnim sadržajima.

 

Unutar samo nekoliko pokreta (klikova) AUDIO GUIDE for YOU postaje osobni vodič korisnika, s čime se jamči poboljšanje kvalitete usluge, a time i zadovoljstva korisnika.

Izradite audio vodič za dijeljenje svoje povijesti

Audio GUUIDE za muzeje i galerije

Podijelite priče iz svog grada ili mjesta

Kombinirajući performanse i praktičnost, mobilne aplikacije otvaraju pristup kulturi za sve. Nove mobilne tehnologije sjajan su način za privlačenje šire publike i privlačenje posjetitelja iskorištavanjem novih upotreba digitalne tehnologije. Pomoću tehnologije muzeji i druga kulturna mjesta mogu izmisliti nove načine prenošenja znanja za svu javnost. Iskustvo posjetitelja tako se poboljšava korištenjem onih inovativnih rješenja kao što su audio mobilne aplikacije za obilaske. GUIDE for YOU stvara aplikacije za obilaske posvećene muzejima, kulturnim i turističkim mjestima.

Audio GUIDE for YOU je naš moderni sustav za upravljanje sadržajem prilagođen korisniku. Ovaj softver omogućit će vašim zaposlenicima da s lakoćom ažuriraju sadržaj i preurede vaš audio obilazak. Ovaj softver osmišljen je da vam ponudi neovisnost i kontrolu nad vašim obilaskom. GUIDE for YOU će uvijek biti dostupan za tehničku podršku ako trebate pomoć pri ažuriranju sadržaja. Dakle, iako ćete biti autonomni, imat ćete podršku kad vam zatreba.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeCheck Our Feed