GUIDE for YOU

Za što služi aplikacija?

GUIDE for YOU čuva goste od lutanja i gubljenja vremena na istraživanje i prikupljanje svih informacija, aplikacija uz koju će gosti imati sve provjerene informacije na jednom mjestu .

 

GUIDE for YOU je odlična prilika da svi vlasnici smještajnih objekata impresioniraju goste u lakšem odabiru i pronalasku interesa za vrijeme boravka, a sve kako bi mu po preporuci stvorili nezaboravan boravak, koji će prekrasna sjećanja pretvoriti u nove direktne goste i nadasve bolje recenzije.

 

GUIDE for YOU nije samo mobilna aplikacija, to je informativni kanal između krajnjeg korisnika (gosta) i uvid u ponudu atraktivnih sadržaja koji se nude na vašoj destinaciji odnosno lokaciji.

Za koga je namjenjena?

Digitalna transformacija postala dio svakodnevice, svijet je posljedično postao dostupan na dlanu, a sve više se koriste mobilni uređaje (pametni telefon, tablet, …) koristeći mobilne aplikacije i web sadržaj mnogobrojnih portala.

 

APP GUIDE for YOU namijenjenima je svim pravnim i fizičkim osobama koje žele povećati atraktivnost i konkurentnost same destinacije ili smještaja, a u kao krajnji korisnik je gost/turist.

 

„Tiha“ komunikacija sa gostima putem „PUSH NOTIFIKACIJA“, preporuke za kreiranje boravka, kao i mnogo druge funkcionalnosti pozicioniralo je APP GUIDE for YOU u jedan od najpoželjnijih kanala koji koriste mnogi naši klijenti – REFERENCE

Turizam

Prema posljednjim provedenim istraživanjima turisti sada sve više mijenjaju odredišta, idu na izlete, žude za aktivnim odmorom i naglasak sve više stavljaju na gastronomsku ponudu.

Povežite se

Prva osoba kojoj će se vaš gost obratiti za ove informacije ste upravo vi. Osigurajte im provjerene informacije vrijedne njihovog vremena

Sve na jednom mjestu

Kako ne bi morali kontinuirano istraživati, pratiti sve nove ponude i izmjene koje se događaju u vašem i okolnim mjestima, aplikacija gostu nudi sve.

Digitalizacija

U Hrvatskoj se digitalna transformacija događa postepeno, no većina gostiju koji nam dolaze iz inozemstva su digitalno napredniji i žele brz pristup informacijama. Na nama je da se prilagodimo i ponudimo najbolja rješenja.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeCheck Our Feed