GUIDE for YOU

Za što služi aplikacija?

GUIDE for YOU nije samo mobilna aplikacija, to je informativni kanal između vas i vašeg gosta, između gosta i atraktivnih sadržaja koji se nude na vašoj destinaciji.

GUIDE for YOU čuva vaše goste od lutanja i gubljenja vremena na istraživanje i prikupljanje svih informacija – aplikacija uz koju će vaši gosti imati sve informacije na jednom mjestu.

GUIDE for YOU je odlična prilika da impresionirate vaše goste u lakšem odabiru i pronalasku interesa za vrijeme boravka, a sve kako bi mu stvorili nezaboravni boravak, koji će prekrasna sjećanja pretvoriti u nove direktne goste.

Za koga je namjenjena?

  • Hoteli
  • Hosteli
  • Vlasnici apartmata
  • Kuće za odmor
  • Vile

Turizam

Prema posljednjim provedenim istraživanjima turisti sada sve više mijenjaju odredišta, idu na izlete, žude za aktivnim odmorom i naglasak sve više stavljaju na gastronomsku ponudu.

Povežite se

Prva osoba kojoj će se vaš gost obratiti za ove informacije ste upravo vi. Osigurajte im provjerene informacije vrijedne njihovog vremena

Sve na jednom mjestu

Kako ne bi morali kontinuirano istraživati, pratiti sve nove ponude i izmjene koje se događaju u vašem i okolnim mjestima, aplikacija gostu nudi sve.

Digitalizacija

U Hrvatskoj se digitalna transformacija događa postepeno, no većina gostiju koji nam dolaze iz inozemstva su digitalno napredniji i žele brz pristup informacijama. Na nama je da se prilagodimo i ponudimo najbolja rješenja.