Kako da postignete najbolje iskustvo svojih gostiju?

Kako da postignete najbolje iskustvo svojih gostiju?

Jeste li se ikada zapitali što vam je zapravo u fokusu – zadovoljstvo gosta ili rezervacija, odnosno prodaja? Naravno, prodaja je krajnji cilj svakog prodavača, u ovome slučaju iznajmljivača smještaja. No, put do rezervacije smještaja vodi kroz kontinuirani rad na poboljšanju usluge i unapređivanju iste. Cjelokupni marketing svakog proizvoda ili usluge sada se svodi na jedno – potpuno prilagođavanje potrebama kupaca, u ovome slučaju gostiju. Ukoliko i vi želite biti ispred ostalih, koji se opiru neizostavnim promjenama, i postići najbolje iskustvo svojih gostiju – već danas započnite s primjenom naših preporuka u nastavku teksta.

Budite u trendu sa procesom digitalizacije u turizmu

Globalna digitalizacija svih vrsta poslovanja je već odavno u primjeni. Samo je od države do države kojom brzinom će se prilagoditi i primijeniti u svome sustavu. Kada je riječ o sektoru turizma, izuzetno je važna još brža prilagodba privatnih iznajmljivača, jer su korisnici usluga u najvećoj mjeri stranci koji su odavno ušli u digitalno doba. Također, važno je naglasiti ogromne koristi i olakšanja koje vam digitalizacija u turizmu može donijeti. Vaš fizički napor i trud da doprinesete svojim gostima se umanjuje, jer vas u tome zamjenjuju digitalne tehnologije. Ove koristi se još više povećavaju, jer osiguravaju provjerenost i točnost, što gosti traže i izuzetno cijene.

Komunicirajte sa svojim gostima

Poznato je da dobra komunikacija znači već unaprijed osiguran uspjeh u gotovo svim segmentima života. Kada je riječ o turizmu, komunikaciju slobodno možemo staviti na prvo mjesto. Ljubaznost, susretljivost i informiranost su geste koje gosti sigurno prepoznaju pri prvom kontaktu s vama. Ponekad, uz sve poslove koje morate obavljati kako bi usluga bila na visokom nivou, ovi segmenti mogu “trpjeti”. Kako bi bili sigurni da su vaši gosti “u sigurnim rukama” omogućite im digitalan proizvod koji će preuzeti taj dio posla i oduševiti vaše goste.

Potrudite se da vaš smještaj oslikava vašu ponudu

Smještaj koji na fotografiji prikazuje jedno, a u stvarnosti gosta dočeka nešto sasvim suprotno, može donijeti lavinu negativnih reakcija. Nevjerojatno je da ovakvih slučajeva još ima, jer iznajmljivačima takav način poslovanja ne može donijeti ništa dobro. No, svejedno želimo naglasiti da bi se svaki iznajmljivač trebao potruditi da njegov smještaj bude gotovo identičan ponudi koju je oglasio.

Stavite se “u kožu” svakog gosta

Kako bi bili sigurni da svojim gostima omogućujete najbolje što možete, stavite se “u kožu” svakog od njih. Što bi njima izmamilo osmijeh na lice, što bi im bilo od koristi ili bi im olakšalo potencijalne izazove na odmoru?! Svaka, pa i najmanja gesta, koja doprinosi dodatnom zadovoljstvu gostu, može značiti mnogo više od očekivanog. Ovakav način pružanja usluge može vam donijeti brojne preporuke i lojalnost vaših gostiju.

Ponudite gostima sve informacije “na dlanu”

Svaki turist, odnosno gost u vašem smještaju, tijekom boravka, na internetu pretražuje razne informacije koje su mu potrebne. Među najbrojnijim pretragama možemo istaknuti restorane u okolici smještaja, aktualne događaje, izlete, povijesne i prirodne znamenitosti i dr. Tu su i informacije za hitne slučajeve – poput telefonskih brojeva hitnih službi, prijevoza, zdravstvenih ustanova itd. Ukoliko gost sve ove informacije brzo ne pronađe na internetu, vi ćete biti “prva ruka” od koje će iste zatražiti. Kako bi vam olakšali cijeli proces istraživanja i ažurnosti sa svim navedenim, kreirali smo aplikaciju “Guide for You” koja će vašem gostu omogućiti odmor iz snova.

Za više informacija o aplikaciji i mogućoj suradnji, kontaktirajte nas na broj mobitela +385 99 542 1136, putem e-maila info@guideforyou.info ili ispunite našu kontakt formu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.